Portfolio signature

Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez

Az amerikai demokrata szavazókat és politikusokat hidegzuhanyként érte Joe Biden és Donald Trump elnökjelöltek múlt pénteki vitája: a regnáló elnök erőtlennek, fáradtnak tűnt, sokszor a saját mondandójába zavarodott bele. Hamar el is indultak a találgatások arról, hogy egyáltalán alkalmas-e egy szuperhatalom irányítására. A demokraták jelöltje most az ABC adásában George Stephanopoulosnak adott interjúban próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba.

Az elnöknek lényegében azonnal nekiszögezték a kérdést: tényleg csak "rossz napja volt" a vita napján, vagy egy komolyabb probléma mellékhatása volt a sokszor zavarodott kommunikáció. Biden ragaszkodik ahhoz, hogy a vita napja előtt keveset aludt, a nagy napon pedig borzasztóan érezte magát.

Az elnök hozzáteszi: a vita előtt annyira rosszul volt, hogy az orvosai még egy COVID-tesztet is elvégeztek rajta, az azonban negatív lett. "Csak nagyon csúnyán meg voltam fázva" - magyarázza Biden.

A regnáló elnök mindazonáltal az interjúban is vállalta a felelősséget a rossz teljesítményéért, ugyanakkor új - és enyhén zavaros - magyarázatot is próbált adni a helyzetre: állítása szerint rosszul készült fel a vitára, majd

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés