Előfizetői tartalom

Nem kell az arany jakuzzi és a Plasztik Józsefek – „Sosem a pénz miatt voltunk rockzenészek”

Beke Károly
Büszkék vagyunk arra, hogy sok területen reformerek vagyunk a magyar zenében, az üzleti működést is megújítottuk – mondták a Portfolio-nak adott interjúban a Tankcsapda tagjai, akik nem hazudtolták meg önmagukat, így szóba kerültek a trollok, az, hogy Mol-zenekar lett-e a Tankcsapda, lefeküdtek-e a politikának, puhábbak lettek-e harminc év alatt. A rockzenészek elismerik, hogy ma jobban élnek, mint a kezdetekkor, de úgy érzik, hogy nem változtak többet, mint egy átlagember ugyanennyi idő alatt. A jelenlegi világjárvány a teljes zeneipart padlóra küldte, a Tankcsapdának is teltházas koncerteket és fesztiválfellépéseket kellett lemondania, a kieső bevételeket a most indult 500 fő alatti koncertek sem hozzák vissza. Portfolio IMPAKT: Tankcsapda.

Portfolio: Hivatalosan a zenekart működtető Tankcsapda Music Kft. ügyvezetője Fejes Tamás és Lukács László. Ki a főnök a zenekarban üzleti oldalról? Laci: Tomi, egyértelműen. Olyan szempontból viszont semmiképp nem neveznénk egymást felettesnek vagy beosztottnak, mint például egy hagyományos cégmodellben, ahol a főnök döntése szent. Ilyen szempontból nem a felettesünk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái