Előfizetői tartalom

Olcsó panelek, megfizethetetlen telkek Zuglóban

Mindent el lehet adni Zuglóban, feltéve ha az eladó megfelelő áron kínálja ingatlanját. Kivételek persze vannak, földszinti lakásunktól ugyanis szinte lehetetlen megszabadulni. Az árak lényegesen nem változtak az elmúlt 2-3 évben, jellemzően 300-350 ezer forinttal számolhatunk négyzetméterenként, amennyiben a pesti oldal egyik legnépszerűbb kerületében akarunk újépítésű lakást venni. Az építkezni vágyóknak azonban rossz hír, hogy Zuglóban alig lehet üres telket találni, s az árak is igen magasan vannak. Fővárosi lakáspiaci körképünk Zuglóval folytatódik.

Új lakásból nincs hiány. Zuglóban jelenleg 3,500 újépítésű lakás vár értékesítésre és ebből 2006-ban 1,300-at készülnek átadni, tudtuk meg Valkó Dávidtól, az Otthon Centrum elemzőjétől. Ezzel a XIII. kerület és a VIII. kerület után Zuglóban a legaktívabbak a fejlesztők. Kínálatból tehát nincs hiány, ennek köszönhetően az árak sem emelkedtek szignifikánsan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés