Előfizetői tartalom

Száguldanak a balkáni ingatlanpiacok - Hogyan fektessünk be?

A tőlünk délre fekvő országokban tombol az ingatlanpiaci boom. Romániában, Bulgáriában, de még Szerbiában is meredeken esnek a hozamok, ezzel párhuzamosan pedig jelentős árnövekedésnek lehetünk szemtanúi. Hogyan részesülhetünk a dél-kelet európai régió fejlődéséből? A bolgár, román, szerb piacokon jártas szakértők nem javasolják a közvetlen ingatlanbefektetést, ez ugyanis jelentős jogi és piaci ismereteket igényel. Vannak szerencsére más alternatívák, melyek segítségével lényegesen mérsékeltebb kockázattal léphetünk be ezekre a piacokra. A Londonban jegyzett balkáni ingatlantársaságok és a szófiai tőzsdén forgó REIT-ek kényelmes befektetési lehetőséget nyújtanak.

Dél-Kelet Európa: a tuti befektetés?. Dél-Kelet Európa legnépszerűbb piacai egyértelműen a 2007-es EU-csatlakozásban bízó Románia és Bulgária. A hozamok folyamatosan estek az elmúlt időszakban, s a régióba folyamatosan ömlik a külföldi tőke. Doug Hardman, a DTZ közép-kelet európai befektetési igazgatója szerint a történet ugyanazt a mintát követi egész Közép-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés