Előfizetői tartalom

Fejlesztési hullám a régióban - Budapest az élen

A fejlesztői aktivtiás mellett a tranzakciós piac is kiemelkedően teljesít a közép-kelet európai régió ingatlanpiacán. A külföldi befektetők likviditása a régió ingatlanpiacának méreteihez képest végtelen, a fejlesztési boom így már olyan piacokra is átterjedt, mint Horvátország, ahol 2007-ig két év alatt megduplázódhat a teljes irodaállomány. A legtöbb iroda továbbra is Budapesten áll üresen, miközben a DTZ várakozásai szerint a magyar fővárosban adják át a legtöbb új irodaházat a régióban. Közép-kelet európai irodapiaci körképünk.

Új szereplő a piacon: robbanás Horvátországban. 2006-ban a DTZ adatait alapul véve összesen több mint 900 ezer négyzetméternyi új irodaterület kerül átadásra Közép-Kelet Európában (Budapest, Varsó, Prága, Pozsony, Bukarest, Szófia, Zágráb). Ez azt jelenti, hogy a régió modern irodaállománya kb. 12%-kal nő A fejlesztői aktivitás Budapesten a legmagasabb, itt mintegy 220...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés