Előfizetői tartalom

Tengerparti apartmanok 10 millió alatt - Gyöngyszemek Dubaiban

Aki a horvát és a bolgár tengerpartnál messzebbre vágyik, ám még az egyiptomi művárost is túl kalandosnak tartja, annak ideális befektetési lehetőség Dubaiban ingatlant vásárolni. A világ egyik legnagyobb fejlesztési epicentrumában több százezer lakóingatlant építenek az elkövetkezendő években, s az infrastruktúra fejlesztésére is dollármilliárdokat költenek. A már hazánkban is népszerű nyaralási célpontnak számító Dubai az elmúlt évek egyik ingatlanparadicsoma volt, s a kilátások továbbra is pozitívak, mindemellett a tranzakciós költségek és az adók mesébe illően alacsonyak. Egy kisebb tengerparti apartman Dubaiban pedig már 10 millió forintért a miénk lehet.

Apartmanok 10 milliótól. Akik idejekorán érkeztek a dubai lakáspiacra, azok hatalmas profitot realizálhattak az elmúlt években. A Colliers adatai szerint a lakásárak ugyanis mérettől függően 40-55%-kal emelkedtek az elmúlt két évben, míg a tengerparti villák ára 50-70%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. Az áraknál már csak a bérleti díjak nőttek dinamikusabban, 2002 és 2005...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés