Előfizetői tartalom

"15 évig sereghajtók leszünk" - Interjú Demján Sándorral

Miért indul hanyatlásnak az ingatlanpiac Nyugat-Európában? Hogy lehet az, hogy Budapest még Bukaresthez és Pozsonyhoz képest is erős lemaradásban van városfejlesztési szempontból? A TriGranit fejlesztési terveinek miért csupán 5%-a koncentrálódik Magyarországra? Mindezekre a kérdésekre Demján Sándortól, a TriGranit elnökétől kaptunk válaszokat, aki szerint Budapesten a bürokrácia és a megalapozatlan kritika megöli a cselekvést, a közhangulatot pedig bármilyen új kezdeményezéssel szemben a fonnyadt fanyalgás befolyásolja. Interjú.

Portfolio.hu: Az ingatlan mint befektetési eszköz globális szinten hihetetlen felértékelődésen, fejlődésen megy keresztül. Hosszú távon milyen további potenciált lát az ingatlanpiacban? Milyen fejlődési irányokat tart valószínűnek? Demján Sándor: Az ingatlanfejlesztés egy alapvetően kamatfüggő iparág. Amennyiben alacsonyak a kamatok, a magasabb bérleti díjak megsokszorozzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés