Előfizetői tartalom

Felejtsük el Romániát! - Hol szállnak el a lakásárak?

Lufi vagy fenntartható növekedés az, ami a régió legmeredekebb árnövekedését produkáló lengyel lakáspiacon az elmúlt másfél évben történt? Valóban Romániaban és Bulgáriaban fognak "legközelebb" felrobbani az ingatlanárak? Vagy szó sincs erről? Hol vegyünk lakást? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaptunk a közép-kelet európai ingatlanszakkiállítás, a Varsóban megrendezett CEPIF első napján.

Lengyelországban alapvetően hiány van lakóingatlanokból, összehasonlítva a régiós és a nyugat-európai arányokkal. Ennél nagyobb hiány már csak a modern igényeknek megfelelő lakásokból van, mondta el a CEPIF-en Robert Chojnacki, a lakóingatlan-befektetésekkel foglalkozó lengyel Rednet Property elnök-vezérigazgatója, aki szerint kínálati oldalról egyáltalán nem "fenyegeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés