Előfizetői tartalom

Moszkva vs. Kijev - Hol kereshetsz több pénzt? (interjú)

Nem túl nagy merészség azt állítani, hogy Európa kereskedelmi ingatlanpiacán 2007 legnagyobb robbanását Ukrajna és Oroszország produkálja. De melyik piacnak mik az előnyei, mi alapján választanak a befektetők? Mennyiben kell tartani politikai kockázatoktól a legnagyobb kelet-európai piacokon? Meddig zuhanhatnak a hozamok Moszkvában és Kijevben? Többek között ezekről kérdeztük Stefano Carosi-t, a DTZ oroszországi irodájának befektetésekért felelős vezetőjét és Nick Cotton-t, a DTZ ukrajnai ügyvezetőjét. Duplainterjú.

"400 bázispontot estek a hozamok". Portfolio.hu Oroszország vitán felül a legdinamikusabb ingatlanpiac Európában és talán az egész világon. Melyik szektorokban lát nagy növekedési potenciált? Stefano Carosi: A nemzetközi befektetők aktivitásának kezdete nagyjából 2004-re tehető vissza, ekkor jelentek meg az első tranzakciók a moszkvai ingatlanpiacon. Egy akkori irodaház tranzakció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés