Előfizetői tartalom

Ingatlanmilliárdok jönnek Budapestre - Új szereplő a BÉT-en

Júniusban új szereplő csatlakozik a BÉT-hez, 160 millió eurós tőkeemeléssel párhuzamosan bevezetik az Orco Property Group részvényeit Budapesten és Varsóban. A jelenleg már Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztő a régió egyik legtapasztaltabb ingatlanfejlesztője, ám a közelmúltban történtek azt mutatják, hogy nem tér rá a meghatározó szereplők által preferált útra. A kérdés, hogy valóban lemarad az, aki kimarad a kele-európai ingatlanpiaci sztoriból. Részletek a bevezetésről, az Orco akvizícióiról, stratégiájáról, jövőbeli potenciáljáról.

Ki az az Orco?. Az Orco Property Group-ot a francia Jean-Francois Ott alapította 1991-ben prágai székhellyel. A cél a kezdetektől fogva a KKE-régió ingatlanpiaci fejlődésének kihasználása, régiós szintű jelenlét elérése volt. A cég mind ingatlanfejlesztőkét, mind befektetőként aktív a megalapítás óta, s tevékenysége nem korlátozódik az ingatlanpiac valamelyik szektorára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés