Előfizetői tartalom

Mi lesz 2050-ben? - A válasz megérkezett...

Portfolio
Az elmúlt évek során az ingatlan mint eszköz hatalmas változáson, felértékelődésen ment keresztül, elsősorban a határon átívelő intézményi befektetéseknek köszönhetően. Megfigyelhető, hogy az ingatlan mint eszköz egyértelműen felzárkózik a részvényhez és a kötvényhez a befektetések volumenét, transzparenciáját és likviditását illetően. A globális ingatlanpiacon a felértékelődésen, a transzparencia és a likviditás rohamos növekedésén kívűl a földrajzi átrendeződés is megváltoztatja. De mégis, milyen lesz a globális ingatlanpiac, a 21. század közepén, 2050 - az Eurohypo elemzése erre a kérdésre kereste a válaszokat.

A globális ingatlanpiac transzparenciájának növekedésében és az egész eszközosztály általános fejlődéséhez nagyban hozzájárul a REIT-konstrukciók terjedése. A Real Estate Investment Trust-ok egyre több országban nyitják meg az ingatlanpiac kapuját olyan intézményi befektetőknek, akik közvetlen módon nem vásárolnának ingatlant. A REIT-ek térhódítása egyértelműen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái