Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy a Balaton (interjú)

Beindult -e már az SCD Holding grandiózus, összesen 400 millió eurós balatoni fejlesztési programja? Mik épülnek a Balaton körül? Mekkora piaci kapitalizációval megy tőzsdére az SCD? Melyik tőzsdére vezetik majd be az Interfructot is tulajdonló ingatlanfejlesztőt? Tényleg nincsenek titokzatos befektetők a cégcsoport mögött? Interjú Jászai Gellérttel, az SCD Holding elnökével.

"Nem teszünk fel mindent egy lapra". Portfolio.hu: Önök a balatoni fejlesztésekről lettek ismertek. Miért éppen erre az egy piacra koncentrálnak? Jászai Gellért: Először is: nem teszünk fel mindent egy lapra, nem csak egy piacra koncentrálunk. Ezt én nem tartanám túl jó stratégiának. Természetesen a Balaton-fejlesztési program nagyon fajsúlyos az életünkben, de más - nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés