Előfizetői tartalom

"Elérhetjük a 80-100 milliárdot is" - Merre tart az Európa Alapkezelő?

Somi András
Miért "kényszerül" saját fejlesztések megvalósítására egy ingatlanalap? Milyen versenyhátránnyal kell szembesülnie egy magyar ingatlanalapnak? Miért nem divatosak ma a kisbefektetők körében az ingatlanalapok? Hogyan lehet 8-9%-os hozamokat elérni a jelenlegi ingatlanpiaci környezetben? Többek között ezekről beszélgettünk az Európa Alapkezelő vezetőivel, Buda Sándor vezérigazgatóval és Tóth-Deme Miklóssal, az igazgatóság elnökével. Interjú.

Kényszerű fejlesztések. Portfolio.hu.: Ingatlanalap létetekre több saját fejlesztésetek is volt, illetve van folyamatban. Tóth-Deme Miklós: A befektetési alapok között mi vagyunk az egyetlenek, akik jelentős méretű saját fejlesztéseket hajtanak végre, másrészt komoly méretű lakóingatlan-beruházásokat is végzünk. Ez utóbbi területen két jó referenciánk van, az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés