Előfizetői tartalom

"Emelkedni fognak a lakásárak" - Beszélgetés Petrovszky Gáborral (Tópark)

Ki áll a Tópark befektetőjeként ismert Walker & Williams Investment Group mögött? Mitől lesz versenyképes a Tópark? Miért kényszerülnek rá a hazai fejlesztők, hogy az állam és az önkormánnyzatok helyett maguk kezdjenek hatalmas, átfogó fejlesztésekbe? Valóban nem emelkednek a lakásárak? Miért maradunk le a régióban? Többek között ezekről beszélgettünk Petrovszky Gáborral, a Tóparkot fejlesztő Walker & Williams képviselőjével. Interjú.

Petrovszky Gábor meghívott előadója a december 4-én megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum-nak.Deutsche Bank a Tópark mögött. Portfolio.hu: Nem sokat lehet tudni a Tópark mögött álló Walker and Williams Investment Group-ról... Petrovszky Gábor: A Walker & Williams kb. hét évvel ezelőtt vásárolta az első projektjét, ez a Márvány utcai irodaház volt. Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés