Előfizetői tartalom

Hatalmas kérdőjel Münchenben - Tudósítás az Expo Real-ról

Leginkább egy hatalmas kérdőjellel lehetne jellemezni az idei Expo Real-t. A világ ingatlanpiaci szereplőit egyértelműen az elmúlt hetek pénzügyi eseményei foglalkoztatják, melyek ingatlanpiaci hatásait egyelőre szinte senki nem tartja beláthatónak. Tudósításunk Münchenből, Európa egyik legfontosabb ingatlanos kiállításáról.

Az első benyomások alapján nem sokban különbözik az idei Expo Real az elmúlt évek kiállításaitól. A standok ránézésre ugyanúgy csillognak, a hostessek ugyanolyan csinosak, s a legtöbb nagy piaci szereplő képviselteti magát a világ egyik legnagyobb ingatlanpiaci rendezvényén. Ha a rendezők által publikált statisztikákra hagyatkozunk, úgy még kevésbé tartjuk rendhagyónak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés