Előfizetői tartalom

Bencsik: "nincs más út, minden ebbe az egy irányba vezet"

Mennyi pénzt fog költeni az új kormány a lakáspolitikára? Mennyivel emelkedik a lakástakarék-pénztárak maximális állami támogatási mértéke? Hogyan segíthetik az ltp-k a lakásfinanszírozást? Hogyan változik az ltp-k szabályozása? Mikor épülhetnek meg az első bérlakások? Mire költené a kormány a mintegy 100 milliárdos energiahatékonysági program forrásait? Mi lesz a feladata a kormány által létrehozandó mentori szervezetnek? Bencsik Jánossal, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) energiaügyekért és otthonteremtési politikáért felelős államtitkárával beszélgettünk.
Nem mindenkinek megoldás az önálló ingatlan. Portfolio.hu: Az új kormánystruktúra jelentős változásokat hozott. A Matolcsy György által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Fellegi Tamás vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közti hatáskör-megosztások nem minden esetben világosak a kívülállók számára. Bencsik János: Az alapvető elhatárolás lényege...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái