Előfizetői tartalom

Bencsik: "nincs más út, minden ebbe az egy irányba vezet"

Mennyi pénzt fog költeni az új kormány a lakáspolitikára? Mennyivel emelkedik a lakástakarék-pénztárak maximális állami támogatási mértéke? Hogyan segíthetik az ltp-k a lakásfinanszírozást? Hogyan változik az ltp-k szabályozása? Mikor épülhetnek meg az első bérlakások? Mire költené a kormány a mintegy 100 milliárdos energiahatékonysági program forrásait? Mi lesz a feladata a kormány által létrehozandó mentori szervezetnek? Bencsik Jánossal, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) energiaügyekért és otthonteremtési politikáért felelős államtitkárával beszélgettünk.

Nem mindenkinek megoldás az önálló ingatlan. Portfolio.hu: Az új kormánystruktúra jelentős változásokat hozott. A Matolcsy György által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Fellegi Tamás vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közti hatáskör-megosztások nem minden esetben világosak a kívülállók számára. Bencsik János: Az alapvető elhatárolás lényege...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés