Előfizetői tartalom

Az átvilágítás után jöhetnek a fejlesztések Budapesten

Ahogy arról már szinte naponta hallunk a fővárosnak igen komoly pénzügyi gondjai vannak, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, rövid távon a működési költségeken nehezebb spórolni, így a fejlesztésekre, beruházásokra tervezett kiadásokon lehet a leghatékonyabban csökkenteni a kiadási oldalt. A fővárosnál azonban már készülőben van a legújabb fejlesztési koncepció, így a károk megismerése, valamint a romok eltakarítása után, néhány kitüntetett projekttel talán már idén el is kezdődhet Budapest megújítása. Bagdy Gáborral, a pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettessel beszélgettünk Budapest jövőjéről.

Portfolio.hu: Melyek azok a főváros tulajdonába tartozó ingatlanok, amelyektől a közeljövőben megválnának, és melyeket tartanák meg? Bagdy Gábor: A főváros alapvetően örökölt egy adott pénzügyi és gazdasági helyzetet. Ez a helyzet pedig még annál is rosszabb, mint ami megjelenik a közvélemény előtt. Következésképpen a legfőbb célunk, hogy megőrizzük a főváros...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái