Előfizetői tartalom

7,5 százalékon a hozamok - Pesszimista ingatlanosok

Mennyi ma a prémium irodaházak tranzakciós hozama Budapesten? Mennyire alacsony a bérleti díj a legolcsóbb A-kategóriás irodaházban? Melyik ingatlanpiaci szegmens a legvonzóbb a befektetők, ill. a fejlesztők számára? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a Portfolio.hu és az RICS legújabb kutatása. Az RICS és a Portfolio.hu által elindított Market Sentiment Survey magyarországi szenior ingatlanpiaci szakemberek becslései alapján ad tiszta képet a jelenlegi hozamszintekről és piaci bérleti díjakról, valamint az általános piaci várakozásokról.

A Market Sentiment Survey célja a hazai ingatlanpiac transzparenciájának javítása egy olyan piaci hangulatjelentés létrehozásával, mely a lehető legszélesebb szakmai bázison alapszik és benchmark-ként szolgálhat az ingatlanpiac egésze számára. Ennek megfelelően az RICS és a Portfolio.hu által létrehozott kérdőívet a szervezők a magyarországi RICS - teljes jogú és tagjelölt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés