Előfizetői tartalom

Budapest a legolcsóbb város - Mi az oka?

Tényleg alulárazottak a magyarországi ingatlanok, vagy a hazai árazási szintek összhangban vannak a fundamentumokkal? Miért jelentősen drágábbak a prágai és a varsói ingatlanok a budapestieknél? Mivel magyarázhatjuk a hatalmas hozamkülönbségeket? Kísérletet tettünk a budapesti ingatlanhozamok mögött meghúzódó kockázati tényezők bemutatására.

Tavaly nyáron már összehasonlítottuk a budapesti, a varsói és a prágai hozamszinteket és akkor arra a következtetésre jutottunk, hogy alapvetően reális a budapesti piac hozamprémiuma. Kíváncsiak voltunk, hogyan változtak a régiós ingatlanpiaci fundamentumok és azok mennyiben vannak összhangban a hozamszintekkel. A reális hozamszint kalkulálására nincsen általánosan elfogadott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés