Előfizetői tartalom

Futó Péter: két kézzel kell kiszórni az uniós pénzeket

Tényleg rosszabb a magyar gazdaság megítélése mint azt fundamentumaink indokolnák? Mivel lehetne Magyarországra vonzani a jelenlegi helyzetben a nemzetközi befektetőket? Kinek kellene adni az EU-s forrásokat? Dr. Futó Péterrel, a Futureal tulajdonosával, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének elnökével, a Business Europe alelnökével beszélgettünk Európa jövőjéről, a magyar gazdaság állapotáról, adózásról, ingatlanpiacról, befektetési lehetőségekről. Interjú.

Nem az adókulcs a lényeg. Portfolio.hu: A Business Europe alelnökeként rendszeresen találkozik vezető nyugat-európai üzletemberekkel, befektetőkkel. Mennyire rossz körükben az ország megítélése? Egyetért azzal, hogy a valós fundamentumoknál rosszabb Magyarország szubjektív megítélése? Futó Péter: Lényegesen jobban állunk fundamentumok terén, mint azt a rólunk kialakult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés