Előfizetői tartalom

Épületeket kellene lebontani Magyarországon

Mit lehet kezdeni a szocializmusból megörökölt, elavult, sokszor évek óta üresen álló épületekkel? Mi lesz a sorsa az elmúlt évtizedben felhúzott, ma üresen álló hotelekkel, irodaházakkal? Hogyan csökkenthetnek költséget ingatlanjaikon a nagyvállalatok? Miért ürített ki egy teljes épületet az MNB? Barts J. Balázzsal, a Magyar Nemzeti Bank ingatlangazdákodási vezetőjével beszélgettünk vállalati ingatlangazdálkodásról, nemzeti ingatlanstratégiáról és lebontandó épületekről. Interjú.

P.: A vállalati ingatlangazdálkodás mint téma a hazai ingatlanos "közbeszédben" mindenképpen fiatalnak számít. Miben más a vállalati ingatlangazdálkodás (corporate real estate), mint a hagyományos, üzleti célú ingatlanipar (commercial real estate)? Milyen különböző kihívásokkal kell a vállalatoknál dolgozó ingatlanosoknak megküzdeniük? Barts J. Balázs: Az üzleti célra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés