Előfizetői tartalom

Tranzakciók nélkül stagnálnak a hozamok Budapesten

Változatlan hozamszintekről és továbbra is alapvetően negatív iparági kilátásokról árulkodik a harmadik alkalommal publikált Market Sentiment Survey, az Eltinga, a Portfolio.hu és az RICS közös kutatása. A megkérdezett ingatlanpiaci szakértők, az RICS magyarországi tagjainak többsége szerint az ingatlanbefektetési környezet hazánkban nem fog változni az előttünk álló hat hónapban. Vagyis a többség szerint a piac elérte a mélypontot, de nem látszik még a fény az alagút végén.

Az előző kutatáshoz hasonlóan a mostani is összességében pesszimista képet fest a hazai ingatlanpiac kilátásairól. A felmérésben részt vett összesen 44 ingatlanpiaci szakértő két harmada szerint a következő 6 hónapban stagnálni fog a hazai ingatlanbefektetési hangulat és csupán 14 százalék nyilatkozott úgy, hogy az előttünk álló félévben javulni fog a piaci környezet.Ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés