Előfizetői tartalom

Elképesztő alkukat köthetnek a lakásvásárlók

Portfolio
A magyar lakáspiacot a tavalyi évben egyértelműen a használt lakások forgalma dominálta. 2012-ben a használt lakás piacon a teljes árengedmény átlagos mértéke átlépte a 13 százalékot, az értékesítési idők azonban már nem növekedtek. A forgalom tekintetében 2012-ben is az elmúlt évek 90 000 körüli adásvétel száma ismétlődött meg. Éves összehasonlításban az árak még csökkentek, de már a stagnálás jelei rajzolódnak ki. A kiadó ingatlanok piacán a forgalomban nem látható élénkülés, a bérleti díjak is csak minimálisan változtak. - derül ki az Otthon Centrum legfrissebb közleményéből.

A fővárosban a legtöbb érdeklődő a 9, 11 és 13 milliós áron kínált használt téglalakásokra jelentkezett az év utolsó három hónapjában. A 9 milliós áron leginkább a 40 négyzetméter körüli lakásokat kereseték. "A kereslet szokás szerint nagyon széles sávon oszlik meg a fővárosban, számottevő kereslet mutatkozik a 20 milliónál drágábban kínált ingatlanokra is....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés