Előfizetői tartalom

Orosz plázák, lengyel felhőkarcolók Cannes-ban

Londonban negyedmillió új lakás épül, Varsóban felhúzzák Európa legnagyobb irodaházát, a TriGranit pedig Oroszországban épít bevásárlóközpontot. Európa legnagyobb ingatlanpiaci kiállítása alapján úgy tűnik, hogy az ingatlanszektor kezdi felvenni az új gazdasági környezet ritmusát: válságról egyre kevesebbet hallani, új fejlesztésekről, új lehetőségekről azonban annál inkább. Tudósítás a Mipim-ről, Cannes-ból.

Az európai ingatlanszektor legfontosabb eseményének számító Mipim egyik szomorú tanulsága, hogy az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben idén Budapest nem képviseltette magát standdal. Ez egyrészt azért is különösen fájó, mert mindeközben a régióbeli versenytárs országok közül mindnek komoly jelenléte volt. Lengyelország és Csehország az elmúlt években megszokott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés