Előfizetői tartalom

Lakáspiaci csaták - Kik szenvednek, és kik szárnyalnak?

Portfolio
A 2008-as válság egyszerre döntött be szinte minden szektort a világban, ám az ingatlan-, azon belül is a lakáspiac - köszönhetően a korábban kialakult buborékoknak - az egyik legnagyobb vesztese volt a világszintű recessziónak. A kilábalás folymata néhol már megindult, ám máshol még mindig folyamatos az esés. Itt tart ma a lakáspiac.

Az egyes kontinensek és az egyes országok azonban eltérő mértékben károsodtak, így komoly eltéréseket tapasztalhattunk és tapasztalhatunk még ma is az egyes országok lakáspiacainak alakulásában. Az USA feltámadt, Európa stagnál, miközben polarizálódik, a KKE-régió pedig egyelőre képtelen lábra állni. USA vs. Európa Az USA lakáspiacán a legfrissebb statisztikák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés