Előfizetői tartalom

Akár ingyen is árulhatnák az irodákat

A látszólag megszűnt hazai irodafejlesztési piac egyik legaktívabb szereplőjének képviselőjével, a Futureal Development Zrt. vezérigazgatójával, Tatár Tiborral beszélgettünk most is épülő projektekről, bérlői igényekről, bérleti díjakról, és a sokszor hiányzó tudatos gondolkodásról. "Olyan alacsonyak lettek a bérleti díjak, hogy nem éri meg új projektet indítani" - hangoztatta az interjúban Tatár, ám ennek ellenére ők mégis egyszerre két új irodaház fejlesztésében is nyakig benne vannak, a tervasztalon pedig készülődnek az újak. A budapesti irodapiac látlelete 2013 közepén.

Portfolio.hu: A magyar irodapiac sok szempontból a gödör alján van, és ez ránézésre idén sem fog nagyon megváltozni, ez már sajnos nem újdonság. 2014 ígér már valami pozitívat is? Tatár Tibor: Azt hiszem, hogy 2014 ugyanolyan lesz, mint 2013, annak ellenére, hogy mi két irodaházzal is elkészülünk majd. Ez azonban nem jelenti az irodapiac helyzetének a megváltozását. 2015-re...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés