Előfizetői tartalom

Szakadék az irodapiacon

Távolról rosszabbnak tűnik a magyar ingatlanpiac, mint első kézből, állítja az IVG Hungary új ügyvezető igazgatója, Herwig Teufelsdorfer, aki a magyar ügyvezetői poszt mellett az IVG dél-kelet-európai vezetője is. A szakember úgy véli, ha valaki képes és hajlandó saját tőkéből finanszírozni a befektetéseket, most jött el a megfelelő pillanat, hogy belépjen a budapesti piacra, amikor a hozamok 8 százalék felett vannak. Az egyetlen kérdés csupán az, hogy mikor kerül sor a fellendülésre. A szakemberrel többek között a régió befektetési piacáról és az IVG terveiről beszélgettünk.

Portfolio.hu: Nemrég nevezték ki az IVG Hungary vezetőjévé, tehát még eléggé frissek a tapasztalatai a magyar piacról. Mennyire mutat más képet ez a piac belülről nézve? Herwig Teufelsdorfer: Belülről egyértelműen máshogyan látom a dolgokat. Ahogy említette, az IVG ausztriai ügyvezetése mellett egy ideje az IVG Hungary ügyvezetői feladatait is ellátom, ami lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés