Előfizetői tartalom

Új és régi üstökösök az égen - Hol tart ma a régió ingatlanpiaca?

Portfolio
Az európai befektetési ingatlanpiacokon töretlenül javul a hangulat, a befektetési volumeneket tekintve Európában 2008 vége óta nem volt olyan aktív 12 hónapos időszak, mint amilyet az idei év második negyedévével zártunk le. A konzervatív stratégiával rendelkező intézményi befektetők fő fókusza egyelőre még mindig Nyugat-Európa, első helyen az Egyesült Királysággal és Németországgal. A kelet-közép-európai régióban az egyértelmű favorit Lengyelország, és az intézményi befektetők számára csaknem az egyetlen célpont. Magyarország még mindig a legkockázatosabb piacok egyikének számít, és egyelőre csak az opportunista befektetők figyelmére számíthat. A Portfolio.hu által kedden Bécsben megrendezett CEE Property Forumról jelentjük.

Milyen lehetőségei adódnak a bankoknak és befektetőknek a problémás, bedőlt ingatlanok kezelése terén? Melyek a fő kockázati tényezők a közép-kelet-európai régió országaiban? Milyen ingatlanbefektetési trendek uralkodnak a régióban? Hol és mit érdemes fejleszteni? Melyek lehetnek a sikeres stratégiák a régió érett, illetve feltörekvő piacain? Többek között ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés