Előfizetői tartalom

"Római Part 2100" - Egyetemisták álmodhatják meg az új csodavilágot

Portfolio
"Római Part 2100" néven pályázatot írt ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK). Az ötletbörze célja, hogy Budapest egyik emblematikus városrésze nagyobb figyelmet kapjon. Hat egyetem diákjai nyújthatják be elképzeléseiket; a győztes pályázó a pénzjutalmon kívül lehetőséget kap arra, hogy pályaművét megismerhesse a szélesebb nyilvánosság.

A pályázattal az IFK a Római Parttal kapcsolatos víziókat, a városon belüli, távoli jövőben betöltött szerepét és funkcióját szeretné felmérni egyetemi diákok, a jövő szakembereinek mozgósításával. "Ezzel az ötletbörzével lehetőséget szeretnénk nyújtani olyan egyetemi hallgatóknak, akiket aktívan foglalkoztat Budapest és a Római Part jövőképe, és akik nyitottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés