Előfizetői tartalom

Így szépülnek meg Budapest lerohadt terei

Lassan a végéhez ér a Kossuth tér felújítása, legalábbis a tervek szerint hétvégétől újra közlekedik a téren a 2-es villamos. Ennek kapcsán három részes cikksorozatunkban megnézzük, hogy a jövőben milyen közterület- és közlekedésfejlesztési projektekre számíthatunk Budapesten. Első cikkünkben összegyűjtöttük, hogyan szépülnek meg a főváros legrosszabb állapotban lévő és legforgalmasabb közterei.

INTERAKTÍV TÉRKÉP LÁTVÁNYTERVEKKEL ÉS DÁTUMOKKAL - KATTINTSON RÁ! Interaktív térképünkön a fejlesztési pontokra kattintva megnézheti a látványterveket, valamint - ahol ismert - a beruházások várható befejezési dátumát. Ha kényelmesebben szeretne nézelődni, kattintson a térkép jobb felső sarkába a teljes képernyős nézetért. Széll Kálmán (Moszkva) tér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés