Előfizetői tartalom

Síneken száguld Budapest a jövőbe

Városfejlesztésekről szóló háromrészes cikksorozatunk második részében összegyűjtöttük, hol épülnek biztosan új vonalszakaszok Budapesten, illetve hogy hol van még lehetőség meglévő villamosvonalak meghosszabbítására vagy új vonalak kiépítésére. A projektek nagy részének megvalósítására kevés esély van a jelenlegi, 2014-2020-as európai uniós finanszírozási ciklusban, mégis érdemes végignézni, hogy a későbbiekben a főváros melyik részei számíthatnak a kötöttpályás közlekedés fejlesztésére.

A cikksorozat térfelújításokról szóló első részét itt olvashatja:Kapcsolódó cikkünk2014.03.11Így szépülnek meg Budapest lerohadt tereiINTERAKTÍV TÉRKÉP LEÍRÁSOKKAL ÉS DÁTUMOKKAL - KATTINTSON RÁ! Interaktív térképünkön a villamosvonalakra kattintva megnézheti, hogy melyik projektről van szó, illetve - ahol ismert - a beruházások várható kezdési és befejezési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés