Előfizetői tartalom

4-es metró? Ugyan! - Itt vannak a jövő pesti metrói

Ha minden a terv szerint halad, március 28-án átadhatják a négyes metrót, így 24 év után újra bővül a főváros metróhálózata. Felmerül a kérdés, mi jöhet ezután? Bár az elkövetkezendő években, míg a négyes metró körüli huzavona erősen él az emberek emlékében, nem valószínű újabb beruházás, háromrészes városfejlesztési cikksorozatunk zárásaként mi összeszedtük, merre fejlődhetne tovább a budapesti metróhálózat.

A cikksorozat első két része: Kapcsolódó cikkünk 2014.03.12 Síneken száguld Budapest a jövőbe 2014.03.11 Így szépülnek meg Budapest lerohadt terei Az 1-es és 2-es metró fejlesztése. - Az első oldalon a már meglévő 1-es és 2-es vonalak fejlesztési lehetőségeit szedtük össze. - A második oldalon a 3-as metróban rejlő lehetőségekről olvashat. - A harmadikon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés