Előfizetői tartalom

Az autópályák hozták el az autógyárakat?

A korábbi kormányciklusok egyik legnagyobb slágere az autópálya-építés volt. 1998 és 2010 között gyakorlatilag nem telt el egy év sem nagy szalagvágó ceremónia nélkül. 2010 óta egyre inkább úgy tűnik, hogy a stadion az új autópálya, a hálózat azonban csendben, de most is folyamatosan épül tovább. Autópálya-körképünk második részében megnéztük, mennyire igaz az a gyakran hangoztatott érv, hogy az autópályák fejlesztik a vidéket. A cikksorozat első részét itt olvashatja:

Kapcsolódó cikkünk2014.04.14Alagút mosómedvéknek - Mi ássa alá az olcsó autópályaépítést?Autópályák elsősorban azért épülnek, hogy tehermentesítsék a meglévő főutakat és gyors, kényelmes, forgalmi dugóktól mentes eljutást biztosítsanak városok, illetve országok között. Emellett gyakran hallott érv, hogy a kedvezőbb közlekedési kapcsolatok, melyeket az autópálya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés