Előfizetői tartalom

15 új Duna-híd építésére készülnek Budapesten

Az önkormányzati választások vészesen közelednek, így egyre többeket foglalkoztat a kérdés: mi vár Budapestre az elkövetkezendő 5 vagy éppen 10, 15, 20 évben? A pontos választ nem tudjuk, de azt bemutathatjuk, hogy 2020-ig milyen akciótervekkel van felszerelkezve a Főváros. Kétrészes cikksorozatunk első részében már megmutattuk, hogyan költhetne el a város mintegy 90 milliárd forintot barnamezős fejlesztésekre, most pedig kiderül, további több mint 230 milliárdból hogyan újulhat meg teljesen Budapest fő ütőere, a Duna. Új hidak, új kikötők, felújított terek, épülő metróvonalak - mit rejtenek a Duna-menti és a szociális városrehabilitációs Tematikus Fejlesztési Programok? Cikksorozatunk első részét az alábbi linkre kattintva olvashatja:

Kapcsolódó cikkünk2014.09.30325 milliárdból válhat csúcsszuper várossá BudapestNéhány hónapja számoltunk be először részletesen a Főváros Tematikus Fejlesztési Programjairól, melyek három területen kívánják meghatározni az elkövetkezendő időszak területfejlesztéseit. A munkacsoportok hosszú hónapok óta dolgoznak azon, hogy a 2014-től 2020-ig tartó finanszírozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés