Előfizetői tartalom

Így lesz az elátkozott pesti kerületből új belváros

Néhány éve még a város legrosszabb hírű része volt, ahol senki nem gondolta volna, hogy bármi is történni fog, ma pedig Közép-Európa legnagyobb városrehabilitációs programjának helyszíne a kerület, amit a kormány és a Főváros is kiemelt fejlesztési területként kezel. Egry Attilával, Józsefváros alpolgármesterével beszélgettünk a Corvin Negyed befejező ütemének elindulása kapcsán a VIII. kerület fejlődéséről és jövőjéről. A Corvin Negyed negyedik ütemének kapcsán készült másik interjúnkat az alábbi linkre kattintva olvashatják:

Kapcsolódó cikkünk2014.12.13"Miért ne lehetne a Corvin Sétányt elvinni a Rákóczi térig?"Portfolio: Mik az önkormányzat eddigi tapasztalatai a Corvin Negyeddel? Egry Attila: Mi nagyon pozitívnak látjuk a Corvin-negyed fejlődését és helyzetét Józsefvárosban. Úgy gondoljuk, hogy a brand Józsefváros előnyére vált, nagyon jó megoldás született ennek a problémás városrésznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés