Előfizetői tartalom

A keleti nyitás a Rózsadombot is eléri

Portfolio
A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt üggyé nyilvánította Gül Baba türbéjének műemléki felújítását. A főváros II. kerületében található törökkori műemlék a 19. század eleje óta a turisták kedvelt úti célja - áll az NGM közleményében. A kormány döntését a diplomáciai kapcsolatok bővítésének szándéka, valamint hazánk turisztikai vonzerejének növelése magyarázza.

A kormány 2015. január 14-i ülésén elfogadott határozatának célja, hogy felgyorsítsa a Gül Baba türbéje és környezetének rekonstrukciós munkálatait előkészítő hatósági ügyintézést. A projekt részleteinek kidolgozására és az ennek függvényében szükségessé váló pénzügyi források előteremtéséről a kormány a közeljövőben dönt. Gül Baba származása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés