Előfizetői tartalom

Ideje lerombolni a Déli pályaudvart?

Portfolio
A vasúti alagút támfalának helyreállítási munkálatai miatt vélhetően még heteken keresztül használaton kívül marad a Déli pályaudvar, az utasok és a szellempályaudvaron dolgozók legnagyobb bánatára. Cikkünkben megpróbáltuk megválaszolni a Déli esetleg tartós bezárása esetén felmerülő kérdéseket, a Portfolio olvasói pedig szavazhatnak is arról, milyen funkcióval ruháznák fel szívesen a vasúti területet.

Kik a bezárás vesztesei?Két fő vesztese van a Déli pályaudvar ideiglenes bezárásnak: a vasúttal közlekedők, illetve a Déliben található kiskereskedelmi egységek üzemeltetői, akik a forgalom jelentős visszaeséséről számoltak be a szellempályaudvaron. Az utasok közül egyébként nem jár mindenki rosszul: sokaknak - a megszokott útvonal elvesztésén felül - nem okoz különösebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés