Előfizetői tartalom

Ismét magyar befektető vett irodaházakat

Portfolio
Mint arról már beszámoltunk, újabb befektetési tranzakció zárult le a budapesti irodapiacon, az Óbuda Gate irodaház új tulajdonosa a Diófa Alapkezelő által kezelt Torony Ingatlan Befektetési Alap. Az eladót a tranzakció során a Robertson Hungary (Alliance member of BNP Paribas Real Estate) és a BNP Paribas Real Estate közös csapata képviselte.

"A korábbi évek mozdulatlansága után 2014-ben élénk aktivitás jellemezte a budapesti befektetési ingatlanpiacot, amelyen meghatározó szerepet játszottak a magyar intézményi befektetők. A legnagyobb tranzakciók magyar alapokhoz köthetőek. Az Óbuda Gate adásvétele illeszkedik ebbe a folyamatba, aminek köszönhetően a Diófa Alapkezelő tovább növelte az általa kezelt ingatlan-portfólió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés