Előfizetői tartalom

Románia az új Lengyelország?

Óriási lehetőségeket látnak a befektetők a román ingatlanpiacban, de úgy tűnik, hogy ezúttal nem ismétlődik meg a válság előtti hisztéria, hanem konzervatívabb növekedésre kell számítani - derült ki a Portfolio és az RICS közös szervezésű bukaresti konferenciáján. Az SEE Property Forum talán egyik legfőbb tanulsága, hogy a piaci szereplők egyértelműen Romániát látják a legattraktívabbnak a délkelet-európai térségben.

A 12 országból több mint 150 résztvevőt megmozgató bukaresti konferencián a megszólaló befektetők, fejlesztők, bankárok és tanácsadók szinte egytől egyig optimistának bizonyultak a román ingatlanpiaccal kapcsolatban. Igaz ugyanakkor, hogy a piaci szereplők óvatosságra intenek és figyelmeztetnek, hogy nem szabad ismét elkövetni a válság előtti hibákat, amikor a boom időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés