Előfizetői tartalom

Nem csak Matolcsy vehet irodaházakat az MNB pénzéből

Portfolio
A kibővített NHP által elérhetővé tett új finanszírozási feltételek jó lehetőséget kínálnak a hazai irodapiaci szereplők számára - véli Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. operatív igazgatója. A tőzsdén jegyzett ingatlanpiaci társaság vezetője szerint a portfólióbővítést tervező ingatlanüzemeltetők számára kedvező a jelenlegi piaci környezet, míg a forrással a hitelintézeteknél lévő nem teljesítő hitelek mögötti piacképes ingatlanállomány is új pályára állítható. Az NHP keretében elérhető beruházási kölcsön ezen esetekben az ingatlan megvásárlására, valamint ezt követő átalakítására, korszerűsítésére, felújítására is igénybe vehető.

Bár a lakóingatlan fejlesztők vegyesen értékelték a kibővülő NHP által nyíló új lehetőségeket, a hazai irodapiaci szereplők számára jó lehetőséget kínálnak a megváltozott finanszírozási feltételek véli Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. operatív igazgatója. A tőzsdén jegyzett ingatlanpiaci társaság vezetője szerint a portfólióbővítést tervező ingatlanüzemeltetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés