FONTOS Koronavírus Magyarországon: új csúcson a halálozás és a fertőzés
 
Előfizetői tartalom

Aki gyorsan dönt, az nyer

Portfolio
A budapesti irodapiacon 2014-ben tapasztalt fellendülés 2015-ben is folytatódott. Sorra érkeznek a hírek új bérleti szerződésekről, miközben folyamatosan fogynak a kiadható területek. Azok pedig, akik nagyobb egybefüggő területet keresnek, rendkívül szűk választékkal kell, hogy szembesüljenek. Mit gondolnak, meddig folytatódhat a fellendülés? Mire számítanak az év végéig? Két részes cikksorozatunkban ingatlan tanácsadókat kérdeztünk arról, hogy látják a piac jelenlegi helyzetét. Kétrészes cikksorozatunk első részét itt olvashatja:

Kapcsolódó cikkünk2015.07.20Még szerencse, hogy alig épül valami BudapestenHiányoznak az új fejlesztésekAz elmúlt három évben folyamatosan növekedett az irodabérleti tranzakciók volumene, a fejlesztők tevékenysége pedig nem tudott lépést tartani a kereslet felfutásával - vázolja fel a helyzetet Salamon Adorján, az Eston International Zrt. elnök vezérigazgatója. Az átlagos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái