Előfizetői tartalom

Nem szabad elfelejteni, amit a válság alatt megtanultunk

A válság során a piac "felfedezte", hogy milyen fontos az értékbecslők szerepe, de a piac fellendülésével az új üzleti lehetőségek után folytatott hajszában a szakértők és a befektetők is könnyen elfelejthetik, amit tanultak. Jaroslav Kopaccal (MRICS), a JLL Hungary értékbecslési részlegének vezetőjével arról beszélgettünk, hogy milyen kihívásokkal szembesül az ingatlan-értékbecslés a fellendülő piacon.

A hazai kereskedelmi ingatlanpiac az elmúlt egy évben a fordulat jeleit mutatta. Érzékelhető ez a mozgás az ügyfelek részéről érkező megkeresések számában is? 2014 közepe óta látszik a változás a piacon a szereplők és a potenciális ügyfeleink körében is. A bérlői és a befektetési piacon tapasztalható aktivitásnövekedés nem csupán a számok, de az igényelt értékbecslési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés