Előfizetői tartalom

Egyelőre nem kell bezárni az irodákat

A túlzott fejlesztés okozta növekvő üresedéssel kapcsolatos félelmek régóta vezetik a varsói irodapiaccal kapcsolatos híreket. Ewelina Kaluzna MRICS, a Colliers International lengyelországi irodai és bérbeadó-képviseleti üzletágának vezetőjével beszélgettünk arról, hogy mi történik a lengyel fővárosban és más lengyel városokban.

Bár Lengyelország a legvonzóbb és legnépszerűbb piac Közép-Kelet-Európában, az üresedési ráta emelkedik és sokak szerint túl sok a fejlesztés. Mi az ön véleménye? Az első dolog, amiben Lengyelország különbözik a többi közép-kelet-európai országtól, az az, hogy a mi piacunk nem csupán a fővárosra korlátozódik. Természetesen Varsó rendelkezik a legnagyobb irodapiaccal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés