Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyibe kerül Jamie Oliver új budapesti étterme

Fodor Orsolya
Bár a Nyugat-Európából érkező turisták szemében Magyarország egyik fő vonzereje az alacsony árszínvonal, a vendéglátásban dolgozó szakemberek általában egyetértenek abban, hogy erre semmiképp nem érdemes építkezni. Zsidai Zoltán Roy ennél is tovább megy, egyenesen versenyhátránynak tartja a főváros olcsóságát. A Zsidai Group ügyvezető igazgatója a magyar gasztronómia aktuális kihívásairól és jövőbeli terveiről beszélt a Portfolio-nak.

Az általatok üzemeltetett éttermek elsősorban két lokációra fókuszálnak, a Budai Várra és a pesti belvárosra. Ennek mi az oka? Máshol nem jönne ki a matek? Van egy olyan alapszabály az ingatlanszakmában meg a gasztronómiában is, hogy három kulcsfontosságú szempont határozza meg egy ingatlan értékét: lokáció, lokáció, lokáció. Ez egyébként így nem teljesen igaz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés