Előfizetői tartalom

Magyarország nagy nyertese az elmúlt három évnek

A közép-kelet-európai régió az elmúlt három év során jelentős mértékben tudta növelni vonzerejét, mint logisztikai helyszín. A 20 legnépszerűbb európai lokációt felvonultató listára 8 helyszín tudott bekerülni a régióból, kétszer annyi, mint 2013-ban. Kemenes László MRICS, a Prologis alelnöke elemezte a budapesti ipariingatlan-piacot alakító folyamatokat, illetve ismertette a cég jövőbeli terveit.

Nemrég jelent meg a Prologis legújabb kutatása, mely Európa legvonzóbb logisztikai helyszíneit rangsorolja. Milyen szempontok alapján született meg a végső sorrend? 2013-ban és most is különböző szektorokból szedtük össze a válaszadókat partnerünkkel, az Eyefortransporttal. Több mint 200 céget kérdeztünk meg arról, hogy mi alapján választanak maguknak helyszínt, amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés