Előfizetői tartalom

Ez a 10 dolog mozgatja most a lakáspiacot

Már két éve felemelkedett a mélypontról a magyarországi lakáspiac, az azóta tapasztalt árrobbanás és a nagyszabású kormányzati bejelentések pedig vevők és előadók százezreit késztették cselekvésre. A piac pörög, a szemünk előtt lezajló folyamatokra adott válaszokon pedig milliók múlhatnak. Az őrület közepén támpontot keresve összegyűjtöttük a lakáspiac tíz általunk fontosnak ítélt hajtóerejét, a teljesség igénye nélkül. Ez a cikk a Portfolio Ingatlanmagazin legfrissebb számában jelent meg, mely hamarosan kapható az újságárusoknál, valamint a Lakás 2016 kiállítás és vásáron is beszerezhető.

EladókA sok helyen meredeken emelkedő lakásáraktól és az állami ösztönzőktől megrészegült eladók egyre kedvezőbb helyzetben találják magukat. A kereslet erős, a vevők alkupozíciója romlik, az eladáshoz szükséges idő pedig csökken. A legkeresettebb környéken lévő és legnépszerűbb típusú ingatlanok egy-két nap alatt elkelnek, sőt, előfordul, hogy egymásra licitálnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés