Előfizetői tartalom

A carsharing lehet az új Bubi

Portfolio
Elektromos autókkal működő közösségi autóbérlő szolgáltatást vezetne be a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ - írja a Magyar Idők. A társaság a Bubi kerékpárkölcsönzési szolgáltatásához hasonló koncepció tervein a főváros megbízására kezdett el dolgozni. A carsharing lényege, hogy a felhasználók a saját gépjármű előnyeit élvezhetik a tulajdonlás állandó költségei és kötöttségei nélkül.

Egységes carsharing (közösségi autóhasználat) szolgáltatás alapjainak lefektetésén dolgozik a Budapesti Közlekedési Központ. A carsharing egy olyan szolgáltatás, amely előre regisztrált felhasználók számára nyújt rendszeres gépjárműbérlési lehetőséget, tehát nem telekocsi szolgáltatásról vagy sofőrszolgálatról van szó. A Mol szerint az autómegosztás várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés