Előfizetői tartalom

Budapest és Bukarest kéz a kézben jön fel

Optimista rövid távú kilátások, továbbra is vonzó befektetési lehetőségek és egyre több új tőke jellemzi a közép-európai ingatlanpiac nemzetközi megítélését. Röviden legalábbis így lehetne összefoglalni a Portfolio és az RICS közös, Londonban tartott ingatlanbefektetési konferenciáját. A második alkalommal megrendezett Emerging Europe Property Forum előadói között Európa és a régió legnagyobb befektetői foglaltak helyet, a téma pedig Közép-Európa volt.

Nyitóelőadásában Tom Mundy, a JLL londoni tőkepiaci igazgatója kifejtette, hogy globálisan továbbra is rengeteg tőke keresi a helyét az ingatlanpiacon és az alacsony kamatok mellett ez várhatóan a jövőben is így marad egyelőre, ami értelemszerűen az ingatlanpiaci hozamok csökkenését jelenti. Mundy szerint Közép- és Kelet-Európát tekintve különösen figyelemre méltó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés