Előfizetői tartalom

Köszi, Trump! Magyarország már nem számít cikinek

Mára Magyarország szerencsére teljes egészében lekerült a nemzetközi befektetők tiltólistájáról, a vezető ingatlanos szakemberek ugyanakkor maguk sem tudják megmondani, hogy ez mennyire köszönhető az ország által felmutatott eredményeknek és mennyire annak, hogy a világpolitikai környezet megváltozott és az olyan jelenségek hatására, mint a Brexit vagy Donald Trump megválasztása, korábban biztos menedéknek hitt nyugati országokat is olyan politikai kockázat jellemzi, amely mellett eltörpülnek a Magyarország kapcsán az elmúlt években felmerült aggályok. Többek között erről esett szó egy budapesti ingatlanfejlesztői- és befektetői panelbeszélgetésen.

Pozitív kilátásokAz európai ingatlanbefektetési volumen elérte a csúcsát ebben a ciklusban, jelenleg csökkenő trend jellemzi, részben a Brexitnek és más politikai tényezőknek köszönhetően - vázolta fel nyitóelőadásában Mark Robinson, a Colliers International régiós elemzője. A közép-kelet-európai befektetési volumen ugyanakkor növekszik és bár abból kiindulva, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés