Előfizetői tartalom

Vonzó hely Magyarország, de nincs, aki dolgozzon

Már nem csak az autóiparból érkező vállalatok hajtanak végre hazánkban zöldmerős ingatlanberuházásokat, hanem egyre több szektor számára számít vonzó befektetési célpontnak Magyarország. Egy komoly problémával azonban minden új beruházónak szembesülnie kell, ez pedig az egyre súlyosabb munkaerőhiány. Dr. Nádasdy Zoltánnal és Dr. Schweizer Edinával, a Noerr & Társai Ügyvédi Iroda partnereivel jártunk körül az ingatlanpiaci befektetések kérdéskörének jogi oldalát.

Dr. Nádasdy Zoltán és Dr. Schweizer Edina előadóként vesznek részt a bécsi CEE Property Forum 2017 konferencián, szeptember 19-én. A magyarországi kereskedelmi ingatlanpiac dinamikus bővülést mutatott fel az elmúlt években. Ez a növekedés érezhető a jogi tanácsadással kapcsolatos megkeresések számában is? Ügyvédi irodaként mi is tapasztaljuk az ingatlanpiac dinamikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés